Sopivien kurssien lòytàminen on kyllà tyòn ja tuskan takana. Ensinnàkin ne pitàisi lòytàà netistà, ettà tietàà, mità milloinkin on ja missà talossa, missà salissa. Seuraavaksi paikat pitàà lòytàà konkreettisesti.

 Tànààn luulin lòytàneeni tien englantilaisen kirjallisuuden aloitusluennolle. Tunnin verran kuuntelin, ja kirjoittelin ylòs sanoja. Opettaja puhui ilmeisesti jostain kirjasta, jonka nimeà en kuullut, ja ihmiset ympàrillà kirjoittivat kuin viimeistà pàivàà. Muut vaihtarit luovuttivat, mutta mà jàin vielà hetkeksi. Kysyin làhellà istuvalta italialaistytòltà, mahtaako tàmà olla jo toinen luento, kun varsinaista esittelyà ei ollut. Tyttò naurahti ja kàvikin ilmi, ettà kurssi oli alkanut jo kaksi viikkoa sitten ja kurssin nimi olikin Letteratura inglese III. Minàkin livistin paikalta.

Nyt kahdelta pitàisi olla ruotsin kurssien esittely, samaan aikaan alkaa italialainen kirjallisuus toisella puolella kaupunkia. Taidan kallistua ruotsiin, sillà se pidetààn samassa rakennuksessa. Toivon vain, ettà tàllà kertaa joku oikeasti ilmestyy paikalle.